Zondag 29 mei – samenkomen in kleine groepen

Komende zondag 29 mei is de vijfde zondag van de maand.
Bij uitzondering hebben we daardoor een derde zondag in de maand waarop we in de kleinere groepen bij elkaar komen.

LET OP: omdat Pinksteren op de eerste zondag van de maand valt wisselen in juni de eerste en tweede zondag van de maand van rol. We hebben in juni op zondag 5 juni een live Pinksterdienst in de Bevrijdingskerk. De zondag erna is dus 12 juni. Dan is er voor wie wil een videodienst beschikbaar en zijn er ’s morgens de kleine en middelgrote groepen. ’s middags ben je uitgenodigd bij de interkerkelijke picknick!

Klik hier om je aan te melden als gastadres of bij een van de kleinere groepen.

Zoals gebruikelijk is er een online dienst beschikbaar voor de kleine groepen.
Klik hier om die te bekijken.